Ik haat vliegen

Ik haat vliegen

De huisvlieg is een echte viezerik, en ik weet niet waar ze vandaan komen, maar de laatste dagen zwerven er meer in huis dan ooit daarvoor. Het zal wel aan het weer liggen, maar ik vind ze akelig irri, dat gezoem om je oren, het gekiebel op je huid, maar vooral bij mijn eten moeten ze wegblijven. Wist je dat zo’n huisvlieg meer dan 350 soorten bacterien met zich meedraagt. Ik zal er verder niet over uitwijden maar ik moet die beesten niet in huis…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. logbankje

  Nou ik deel je irritatie, vind ze ook verre van vriendelijk.
  Daarom ben ik gek op spinnen, maar wat dacht je van muggen die zijn er ook meer dan eerst. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Ik heb er dit jaar nauwelijks last van. Andere jaren wel. Heel gek. En ik ben dan wel gestoken door een wesp, maar dat was niet hier. Ook wespen zie ik niet zo veel. Muggen ook niet. Maar wel die verschrikkelijke fruitvliegjes!!!!!

 3. Goede morgen Sjoerd. Ik heb eigenlijk zelden een vlieg in huis, alle openstaande ramen hebben horren en de deuren staan nu eigenlijk niet meer lang open, de achterdeur heeft ook vliegwerende flappen. Tja als ik een vlieg in huis heb zie ik meestal de kans om die weer naar buiten te jagen, mocht dat niet lukken den heb ik de vliegenmep om hem/haar om zeep te helpen. Dan is het zijn eigen schuld , de kans heeft de vlieg gehad, denk ik dan maar.
  Ik wens je weinig vliegen en een fijne vrijdag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: