Dansend de vakantie in…

Dansend de vakantie in…

We genieten de komende twee weken van een naar ons idee verdiende vakantie. Gewoon even lekker tot rust komen en dingen te doen waar we zin in hebben. Zo was ik dus gisteren voor de afwisseling eens even helemaal alleen op pad en zag een optreden van iets waarvan ik niet eens het besef had dat het nog bestond, een dansgroep. Die kwam ik onderweg ergens tegen terwijl ik een photoshoot van iets heel anders voor ogen had. Een monument bezoeken en een klassieke dansgroep hebben toch wel iets gemeen. Deze jonge dames van de klassieke dansgroep Ritmo en Scope uit Voerendaal deden hun uiterste best om er iets moois van te maken. Waar ik was op dat moment vertel ik u later deze week.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Pingback: Voerendaal – kasteel Puth – bVision & Photography

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: