Ford model A
Ford model A

Ford model A

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze mooie Ford model A is op de korrel genomen door Di Mario van dimario.info. De Zwarte Ford uit 1930 werd gespot bij het Kralingse bos in Rotterdam. Waar de eigenaar waarschijnlijk even de benen aan het strekken was.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze 4 cilinder Ford was de opvolger van de T-Ford en had uiteraard niets te maken met de A Fordjes uit 1903. Maar het succes was er niet minder om, voor destijds een goede 400 Dollar werd je eigenaar van zo’n model A Ford. De 4 cilinder 3,3 liter motor was niet kapot te krijgen en wie maalde destijds in Amerika om de benzine prijs. Maar al met al een mooie verschijning op de weg. Veel van deze Ford modellen rijden nog rond als hotrot.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Ik heb nog een oude foto van mijn vader als kind, hij staat daar trots naast de Ford van zijn vader, maar dat was een bestelwagen en ik heb geen idee welk model Ford dat was.
    Fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: