Ford Transit

Ford Transit

bVision & Photography

De Ford Transit 150 die je hier ziet staat is op de foto gezet door Di Mario van Dimario.info. Na 40 jaar trouwe dienst is deze auto, afkomstig van de vrijwillige brandweer van Deutsch Tschantschendorf in Oostenrijk, naar Nederland geëxporteerd om hier zijn oude dag te slijten.

bVision & Photography

Het is een Ford Transit 150 met een 2 liter 4 cilinder benzinemotor uit 1975. Ingericht als manschappenwagen. De Transit wordt al vanaf 1965 in Europa geproduceerd en ik meen dat er al zo’n 8 miljoen van gemaakt zijn.

bVision & Photography

9 Comments

  1. De Ford Transit was altijd wel een bekende verschijning op de wegen.
    In de jaren zeventig was ik op vakantie in Oostenrijk en heb ik deze volgens mij wel zien rijden.
    Zal eens in mijn oude fotoboeken kijken. Hans

    logbankje

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: