Keverdag 2018 Brunssum

Keverdag 2018 Brunssum

bVision & Photography

Gisteren was ik op bezoek bij het kevertreffen van de Kever Club Nederland, regio Limburg. Perfect weer veel Kevers en andere oude Volkswagens en natuurlijk ook veel busjes, want die zijn helemaal hot. Het treffen werd georganiseerd in het schutterspark in Brunssum, een mooie omgeving midden in de bossen met veel faciliteiten.

bVision & Photography

Je komt er veel verschillende kevers tegen en deze bus, genoemd naar onze kater Ollie. Beide zijn uiteraard rood. Van Rat Rod tot Hot Rod en alles er tusen. Van Shiny tot old look en ga zo maar door…

bVision & Photography

Zelfs de motoren van deze mooie oldtimers worden aangepakt. zoals deze, geheel verchroomd met een setje reserve bougies, Waarschijnlijk de snelste auto was deze onderstaande Hot Rod, met verlaagd dak en diverse andere aanpassingen, De ijzersterke Subaromotor (2.2 WRX) die hierin geplaatst is geeft deze auto een heerlijke sound

bVision & Photography

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, mijn oude liefde prima in beeld, ik ben altijd dol geweest op de kever. We hebben er zelf drie gehad voor we meer bagageruimte nodig hadden en dus een ander merk auto hebben gekocht. Maar ik blijf een zacht plekje hebben voor de kever.
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: