Appie wat maak je me nou

Appie wat maak je me nou

Eigenlijk heb ik vakantie, maar na eerst de keuken, daarna de badkamer en als laatste de kamer van mijn zoon (wegens waterschade) te hebben opgeknapt, ben ik nu bezig met onze eigen slaapkamer. Nieuwe wanden, nieuwe vloer, alles schilderen en (her)decoreren. Stonden we deze week bij de Gamma, doe mij maar maar 5 liter groene thee… (muurverf in de kleur groene thee). Overigens blijf ik me ergeren aan mensen die ergens in de winkel iets oppakken en in de kar gooien en het elders niet meer nodig hebben en het achteloos in een rek kieperen. In dit geval een paprika netjes in wegwerpplastic verpakt, foei Appie, dat plastic is nergens voor nodig. Dat is los veel beter voor het milieu

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Ja dat zie je wel vaker, mensen die te beroerd zijn om even terug te lopen wanneer ze een artikel toch niet willen kopen.
    Je hebt thuis voorlopig genoeg te doen zo te lezen. De kleur groene thee, is dat een bruintint of een groentint. Ze geven kleuren soms met de vreemdste namen.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: