Lodalientje
Lodalientje

Lodalientje

Mijn kleindochter Jeslynn heeft soms van die eigenzinnige dingen, zoals een hemdje gebruiken als hoofddoek. Het deed me denken aan die oude reclames van Lodalientje die alles schoonmaakt. De foto heb ik gisteren gemaakt. Mijn dochter had zich uitgenodigd om met Jeslynn te komen eten, en ach, een onderbreking van de werkzaamheden kan geen kwaad en koken doe ik met plezier. We hebben vakantie dus de rust halen we wel weer ergens anders vandaan. We zijn goed aan het consuminderen. We geven alles weg aan de kringloop, en wat echt niet meer kan gaat het milieupark op. Soms is het zonde, maar aan de andere kant het is natuurlijk nutteloos als je een respectabel aantal Dvd’s hebt, en je er toch niets meer mee doet, en hetzelfde geldt voor de muziek Cd’s ik heb alles digitaal voorhanden…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. geweldige foto. Ik zou als ik tijd heb eens alles digitaal moeten maken qua muziek. Zit alleen nog bij te komen van mijn misser een aantal jaren geleden om alles op minidisk te zetten. Een hele winter bijna elke dag elk vrij uurtje bezig geweest al mijn LP’s op minidisk te zetten. Toen ik klaar was ging het hele principe minidisc eruit. Is nu ongeveer 10 jaar geleden, maar baal er nog van 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.