Dat wordt hem niet, SAAB 99

Dat wordt hem niet, SAAB 99

bVision & Photography

Dit wordt het niet meer, beland in de voortuin van een Stox restaurant, wordt deze SAAB 99 waarschijnlijk omgetoverd in een prachtig kerstobject. Heb je er meer dan 43 dienstjaren opzitten wordt je op deze manier nog ingezet, namaak Eland achter het stuur. Imperial op het dak, kerstboom erop, en dan wat nepsneeuw erover en klaar is Stox. Stox in Heerlen is de voormalige Intratuin aldaar (en even Praxis tuincentrum). Opvallend is de tenaamstelling van deze auto, op 05-09-2018, speciaal voor dit doel aangekocht terwijl de APK al in 2005 verlopen is…

bVision & Photography

Maar even terug naar deze SAAB 99. Geboren in 1975, toen er nog niets mis was met het merk SAAB. Dit Type is geproduceerd van 1968 tot en met 1984. De gebruikte motoren waren afkomstig van Triumph, een 2 liter 4-in-lijn met 8 kleppen. Jammer dat SAAB in slecht vaarwater terecht kwam. Het waren prima auto’s met Engelse kuren, maar dat lag meer aan de motoren.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Tja met die platte banden zul je ook niet ver komen denk ik. Mijn tennisleraar uit mijn jeugd bezat een Saab maar dan wel een sportmodel. Verder ben ik nooit goed in automerken, ik let er niet zo op, ik heb niet veel eisen aan een auto, ik moet droog zitten, hij moet het doen als ik hem nodig heb en veilig zijn.
    Voor vandaag een fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: