The master bedroom
The master bedroom

The master bedroom

ikigai, de reden om waarom we ’s ochtends opstaan

Ik weet niet wie op het onzinnige idee is gekomen om de ouderslaapkamer de “master bedroom” te noemen, maar voor mij is het gewoon onze slaapkamer. En die hebben we dus in de vakantie opgeknapt. De muren geschilderd in de kleur groene thee. Met een nieuwe PVC vloer van kwantum, in de goede kleur en voorradig. Een prima vloer om zelf te leggen. Nieuwe, wat hogere plinten erin, en de kamer is weer helemaal bij de tijd. Gisteren heb ik nog wat zaken opgehangen en ik mag vertellen dat het klaar is. De (werk)vakantie is weer voorbij, nu moet er weer brood op de plank komen. En sparen voor het volgende object

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Pingback: Volkswagen & Groene thee – bVision & Photography

 2. logbankje

  Je bent altijd wel bezig Sjoerd, maar het resultaat mag er weer zijn.
  Denk dat “master bedroom” overgewaaid is van over de zee, ik hou het ook gewoon Hollands.

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Goede morgen Sjoerd. Ik heb helemaal niets met de kleur groen, maar het zal in de slaapkamer wel rustgevend moeten zijn. Mij valt de grappige wekker op, die is vanochtend dus weer afgegaan, zodat je op tijd op het werk komt. Ja een vakantie blijft niet duren (alhoewel ik nu altijd vakantie heb) voor de meeste mensen.Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.