Dit kan toch niet waar zijn.
Dit kan toch niet waar zijn.

Dit kan toch niet waar zijn.

bVision & Photography

We waren gisteren even bij Intratuin om wat te halen, en daar waren ze bezig met het opbouwen van de kerstmarkt. Sta ik even te kijken zo van dat kan toch niet waar zijn. Als dit de trend wordt voor de kerst hou ik ermee op. Donuts, ijsjes en meer van dat nagemaakte spul en daar een boom mee opgetuigd. Op de uitstallingen daarachter werd duidelijk dat al deze artikelen echt voor de verkoop zijn, leuker kunnen we het niet maken, stommer ook niet. Dit heeft toch echt niets meer met traditie te maken… Ik vind dit een Hans en Grietje boom.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Over consuminderen gesproken!! Als mensen nu eens stopten om naar de Intratuin te gaan met al zijn zogenaamde hebbedingetjes, de naam alleen al. Al die rotzooi die ze daar verkopen, gebruik gewoon je ballen van tien jaar geleden, wat is daar mis mee. Ja, dit moest me even van het hart.

  2. Goede morgen Sjoerd. Om nu in september al aan de kerst te beginnen vind ik idioot. Maar ook zo’n boom is mij veel te Amerikaans, kerst blijft voor mij een tamelijk ingetogen feest van christelijke oorsprong. Ik heb dat nooit met cadeautjes gevierd, die komen hier met Sinterklaas. Mijn boom is altijd zilver/wit versierd er hangen zelfs nog oude glasgeblazen ballen in die mijn moeder al in haar boom hing. Het liefst had ik er nog echte kaarsjes in, dat deed ik toen de kinderen klein waren, met eerste en tweede kerstdag. De elektrische lampjes kon je iedere avond aan doen en voor hun verjaardag (29dec) was de boom de deur uit. Nu ik alleen ben doe ik er alleen elektrische lichtjes in.
    Voor vandaag wens ik je een heel fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.