bVision & Photography

Bij het leegmaken van zijn telefoon kwam Di Mario van Dimario.info een aantal foto’s tegen die ik wellicht zou kunnen gebruiken zoals van deze Volkswagen LT35. Een originele voormalige “Feuerwehr Auto” van de brandweer uit Gallneukirchen. Dit is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Opper-Oostenrijk met ongeveer een 6000 inwoners. De tweede in de serie brandweerauto’s. Ook hier geen zware bluswagen, maar een degelijke bus uit 1983.

bVision & Photography

De modelaanduiding LT staat bij deze Volkswagen LT35 voor ‘Lasten Transporter’ de 35 staat voor het maximale gewicht, in dit geval dus ca 3500 kg. De Volkswagen LT is vanaf 1974 gebouwd tot 1996. De wagen heeft een watergekoelde 2.4 liter 6 cilinder Audi 100 motor, die in het “vooronder” ligt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.