Verborgen gebleven spanning in Driewegen
Verborgen gebleven spanning in Driewegen

Verborgen gebleven spanning in Driewegen

bVision & Photography

Het trafohuisje van vandaag staat aan de Smitsweg in Driewegen en is op de foto gezet door John van het blog Red-star We laten hem zelf even aan het woord:
Hoi Sjoerd,
Gekker kun je het bijna niet horen denk ik. Ik rijd hier al meer dan 20 jaar bijna dagelijks langs, en ook mijn oude werkgever zat in deze straat. Nooit eerder was me het huisje opgevallen, tot ik van de week even opzij keek omdat er een groepje wielrenners zaten te schreeuwen naar iemand. Dus eigenlijk heb je het aan de wielrenners te danken dat je weer een huisje aan je verzameling kunt toevoegen. Ik heb de foto’s gisteravond maar even gemaakt toen ik er weer langskwam. Je weet maar nooit of ik het weer zou vergeten.
Groet, John

bVision & Photography

Driewegen is een dorp met zo’n 600 inwoners en is gelegen op het zuidelijk deel van Zuid-Beveland, in de zogenaamde “Zak van Zuid-Beveland”. Het maakt deel uit van Borsele. Deze gemeente is voornamelijk bekend vanwege de kerncentrale Borssele en de centrale opslag voor radioactief afval. Ook Ellewoutsdijk, de woonplaats van John valt hieronder.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. logbankje

    Zo zie je maar weer dat je zelfs na zoveel jaar nog nieuwe dingen ontdekt.
    Maar vind het een leuk trafohuisje, hier in de wijk zie je alleen de moderne uitvoering, neem dat de stad. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.