Ziek
Ziek

Ziek

Een wonder, ik weet niet wanneer het de laatste keer was dat ik ziek thuis ben geweest, ik kan het me helemaal niet meer herinneren. Dat laatste keer zal zeker een jaar of dertig terug geweest zijn. Maar sinds vorige week week ben ik thuis. Niet met een griepje of zo, maar met zenuwpijn in mijn been, afkomstig volgens de onderzoeken vanuit mijn knie, waar ik overigens geen pijn in heb. En niet een beetje pijn, maar echt zo erg dat ik momenteel aan de opiumderivaten zit, en ik twee keer per dag high ben na het nemen van de medicijnen. Maar voor de rest gaat alles goed. Ik ben weliswaar niet mobiel, loop moeilijk, maar voel me niet echt ziek. Vandaag weer een aantal onderzoeken, want als je in die mallemolen terecht komt… De huisdokter wilde van alles weten, ik was er al zolang niet geweest dat hij zich geen beeld kon vormen. Bij de apotheek kreeg ik ook al de vraag waarom ik geen historie had. Haha, maar voor de rest gaat alles hopelijk goed.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Ondertussen weer wat verder, en ja… soms is het lachen bij de huisarts of apotheek, ik heb dan wel history, maar ooit kreeg ik de vraag of ik veel drink… alcohol bedoelen ze dan, weet mijn neus ook wel…

    Maar dan zeg ik steevast, ja water, koffie en thee, hahaha

    X

  2. Frank-103

    Heel vervelend zoiets Sjoerd, hopelijk ben je snel weer hersteld!

    Nb mocht het iets beter gaan, dan het wandelen voorzichtig opbouwen en niet direct richting bouwmarkt of tuincentrum gaan. Een mcdonalds is dan veel verstandiger. Hoewel je dan de ballenbak misschien ook moet laten voor wat het is… 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.