Spanning bij de markt in Tel Aviv
Spanning bij de markt in Tel Aviv

Spanning bij de markt in Tel Aviv

bVision & Photography

Vandaag nemen we het vliegtuig naar Tel Aviv waar Di Mario van Di Mario.info regelmatig zijn vakanties door brengt. Maar laten we het hem zelf maar even uitleggen:
Deze twee foto’s komen uit Tel Aviv. Ik heb het nagevraagd. Het moet een Trafohuis zijn. Vlakbij de Shuk Ha’Carmel, de beroemste markt van Israël. Waar ik elke vakantie wel een keer te vinden ben. Soms stap ik er uit om naar het strand te lopen, maar soms ook om langs de vele winkels richting de bekende Dizengoff. Waar de dames meestal uren kunnen winkelen.

bVision & Photography

Dat maakt me dan nieuwgierig Het Dizengoff center is een groot winkelcentrum in twee gebouwen ondergebracht aan weerszijden van Dizengoff Street en verbonden door een loopbrug. de erin ondergebrachte winkels verkopen alle denkbare items zowel voor de inwoners van Tel Aviv alsook voor de vele vakantiegangers die deze grote Mall winkelen. Uiteraard kun je er ook voorzien worden van een natje en een droogje. Er schijnt in een van de gebouwen een grote metalen Predator te staan waar veel mensen selfies maken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

 1. logbankje

  Tel Aviv is een wereldstad, dus trafohuisjes kon je ook vaak tegen.
  Zeker in een warm land met veel airco’s.
  Heb ook commentaar van Di Mario gelezen en kan me de foto’s bij de Predator nog wel herinneren. Hans

 2. Ik moet zeggen. Ik kom daar dus al jaren langs en zag hem heel toevallig dit jaar omdat we daar aan het eten waren op de hoek. Je hebt er nog een hoop informatie bij gevonden. Dat van die grote metalen predator, dat kan ik beamen. Daar zijn Shirel en yaron ook al mee op de foto geweest.

  Love As Always
  Di mario

 3. Frank-103

  Leuk dat dimario een trafohuisje in Israel voor je op de foto zet! Een foto uit een vakantiebrochure is het bepaald niet, ik vind het er daar niet uit zien als leuke vakantiebestemming.

  Nb als een van de weinige sites die ik bezoek wil mijn ipad de cookies van jouw site niet bewaren, iedere keer moet ik weer mijn mailadres en naam invullen. Is dat bij jou een instelling of ligt dit aan de beveiliging van mijn iPad? Vrgr Frank

 4. Goede morgen Sjoerd. Misschien ben ik er ook eens voorbij gelopen toen ik met mijn man op vakantie in Israël was, maar toen lette ik absoluut niet op transformator huisjes er was veel meer te zien 🙂
  Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: