Mural, DAL EAST
Mural, DAL EAST

Mural, DAL EAST

bVision & Photography

De uit China afkomstige en in Zuid-Afrika woonachtige kunstenaar DAL EAST is de maker van de Mural op deze foto’s. Overdag valt deze mural niet echt op, maar zodra de zon verdwijnt komt dit wezen echt tot leven. Dit draadachtig wezen verschijnt dan van achter de boom en lijkt dan minachtend door je heen te kijken. Ik vind de maker een echte kunstenaar. Je kunt dit kunstwerk bewonderen aan de rotonde bij de Coriovallumstraat in de hoofdstad van de murals, Heerlen. Recht tegenover het Thermenmuseum.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, een heel mooie Mural. De eerste die ik zag, was in Goes op de zijkant van een flatgebouw, dat is al jaren geleden. Je ziet ze steeds vaker en de saaie muren knappen er meestal erg van op.
    Voor vandaag een fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.