Update: Gevonden

Update: Gevonden

Gisteren heb ik een bezoek gebracht aan het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen. Eerst even wat uitgebreide foto’s maken van de knie en daarna naar de afdeling orthopedie. Krijg je in ene zomaar een Apple tablet om een hele vragenlijst in te vullen, en daarna een intake en een grondig onderzoek door een aankomend arts, een leuke dame in dit geval, maar dat terzijde. Daarna het echte werk door de Orthopeed. Ik zal u de details besparen, maar de vraag van de jongeman of hij een kleine ingreep ter plaatse mocht uitvoeren heb ik per ongeluk met ja beantwoord. En dat heb ik geweten, na afloop ging even het licht uit van de pijn gedurende de ingreep. Miljaar zeg, dat deed gatverpielekes veel pijn. Nog even wat medicijnen erin spuiten en klaar was de knie van Kees Sjoerd Gelukkig zat er na afloop weer beweging in mijn been en was ik voor het grootste gedeelte van mijn voortdurende pijn af. Nu nog een paar dagen rusten, dan kunnen we weer langzaam aan de slag. Tenzij er uiteraard complicaties zijn.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Lee-Z

    Ieeww, een beetje zomaar “Ja” zeggen als een dokter wat vraagt ๐Ÿ˜‰ maar hopelijk gaat t vanaf nu dan weer wat beter (een Sjoerd-loze werkplek is toch niet hetzelfde… ๐Ÿ˜‰ )

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: