Afkicken…

Afkicken…

Nu de pijn is gezakt hoef ik uiteraard ook niet meer aan de opiaten, en dan zie je hoe snel een lichaam aan iets went. Alleen als je dan plotseling stopt wordt je midden in de nacht badend in het zweet wakker, een natuurlijke afweer van het lichaam wat zichzelf weer gaat herstellen. Mijn knie is nog wat gevoelig van de ingreep, maar ik loop alweer als een kieviet. Trap af nog wat voorzichtig, maar voor de rest gaat alles goed. Een hele opluchting. Morgen is Jeslynn weer hier en mag ze weer met Opa spelen, dat ging de afgelopen weken echt niet. Gelukkig begreep ze wel dat opa pijn in de knie had en moeilijk kon lopen. Dat wordt afzien morgen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. heb je berichtjes over de knie gelezen. Bij ons is op de vraag Wie? het geveugelde antwoord,
  Peter met de knie en dan weet je nog niet wie! Maar goed jij weet weer dat je een knie hebt. Ben wel benieuwd wat het jongmens nu gedaan heeft in jouw knie. Dat lees ik nergens, wel dat het pijn deed.

 2. logbankje

  Het lichaam wend sneller dan het ontwennen.
  We zijn maat vreemde schepsels. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina โ€œBankโ€™s Radioโ€

 3. Goede morgen Sjoerd, snel afkicken van de ‘slaapbollen’ daar kun je beter niet afhankelijk van worden. Ik wens je een fijne vrijdag en hopelijk gaat je knie beter morgen zodat je weer met die kleine kraai kan spelen.

 4. ik als knie-patient, hoop dat het vlug beterd voor je
  zelf neem ik andere medicatie omdat mijn maag niet alles goed verdraagt
  toi toi, hopelijk kun je morgen genieten ,samen met je kleinkind
  Een @->- voor jou

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: