Samen oma halen
Samen oma halen

Samen oma halen

Gisteren was Jeslynn op bezoek en moest opa uiteraard voor haar koken. Of ze dat dan ook wil eten is een andere zaak. Wat ze vandaag lekker vindt gaat er bij wijze van spreken morgen niet in. Maar eerst moesten we even oma van haar werk halen in Heerlen, daar hebben we deze Selfie gemaakt, op het bankje in de tuin van APG. Autorijden gaat weer lekker en ik voel me inmiddels weer in staat om te gaan werken. Ofwel morgen weer aan de slag. En nu hopen dat verdere perikelen de komende jaren wegblijven, daar zit een mens niet op te wachten

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, gelukkig dat je je weer goed voelt , zo kun je samen met je kleindochter genieten van de dag. Lekker op een bankje in de zon en samen oma ophalen, je bouwt nu aan haar herinneringen van later.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

  2. Heerlijk dat je weer goed gaat, en van Jes… en het eten, hahahaha ja…. mijn kleinzoon krijgt nu van alles aangeboden qua fruit en groenten in hapjes, zelf gemaakt natuurlijk, de erwten waren laats niet zo’n succes, maar verder? Gaat het er tot nu allemaal wel in.

    Werkze vandaag!

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.