De dood van een koffiezetter
De dood van een koffiezetter

De dood van een koffiezetter

Je hebt van die dagen die beginnen helemaal verkeerd. De na een paar jaar in gebruik zijnde koffiezetter liet het hoofd hangen en stortte volledig ineen. Snel opgetrommelde laatste hulp mocht niet meer baten. Terwijl mijn zoon en ik nog afscheid konden nemen werd mijn vrouw per kerende elektronische post op de hoogte gesteld van het overlijden. Maar daarom niet getreurd, we hadden jaren geleden een Nespresso koffiezetter in het rusthuis gebracht, snel even naar de Lidl, een lekkere Lungo uitgezocht, en meteen aan de slag. Maar wat we ook probeerden om deze koffiezetter te reanimeren, geen resultaat. Voor niets naar de Lidl en nog steeds geen bakkie koffie. Dan moet je Blue Cool blijven anders loopt het uit de hand, mijn vrouw bood de helpende hand en adviseerde om een nieuwe koffiezetter te adopteren. Na diverse instanties te hebben geraadpleegd hebben we er nu een nieuwe inwoner bij. Een boreling van meneer Philips, en ik gun hem een lang en fijn verblijf toe in onze mooie keuken. We hebben in ieder geval al genoten van zijn eerste kunsten…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. logbankje

  Het is een smakelijk verhaal geworden en bij een begrafenis hoort natuurlijk koffie en cake.
  Hoop dat je een goede betrouwbare vervanger in dienst heb gekregen. Hans

 2. Nespresso voor mij, maar wel met L’or cupjes, mijn echtgenote prefereert senseo. We hebben daarom twee apparaten op de/het aanrecht staan. Filterkoffie heb ik nooit echt lekker gevonden. Zomers een koude frappe is weer wel erg lekker.

 3. Ik kijk even naar links, waar ik een vers bakkie heb staan, en ben dankbaar voor mijn koffiezetapparaat, omdat hij mij elke dag weer opnieuw een heerlijk bakkie koffie geeft als ik het zet. Heerlijk, en bij jullie, Uhhhhh #%#@$ gelukkig is het opgelost en kunnen ook jullie weer genieten van een bakkie verse koffie.

  Koffieloos? Pffffffff noem het maar een verslaving, hahaha

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.