Verder met ontspullen
Verder met ontspullen

Verder met ontspullen

Soms begrijp ik het niet, zijn we aan het ontspullen sorteren we alles netjes uit en dan is het weer niet goed. Zo reden we netjes met de twee koffiezetters (ene gekocht twee defecte opruimen) en wat andere spullen naar het milieupark van de RD4 in Heerlen, en dachten ook wat oude grote glazen vazen mee te nemen, glaswerk mag je daar ook gratis deponeren, paste het niet in de inworp opening van de glascontainer die er stond. Eerst maar eens een medewerker aangeschoten. Meneer, was de vraag van de medewerker, zijn het kapotte ruiten. Waarop mijn antwoord uiteraard was neu, glazen vazen. Oh, zei de man, gooi die dan maar bij het restafval. Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen, dag milieu… Pipo de clown en Mamaloe wisten het wel.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. logbankje

  ontspullen is niet zo verkeerd, je kunt er ook andere meehelpen.
  Vreemd hoor, hier staan containers voor vlakglas. Hans

  Ot. Heb toch maar een verzoekje voor je gedraaid in de show. 🙂
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. We hebben te horen gekregen dat we weer meer moeten gaan betalen voor het afhalen van ons afval…. de reden we hebben minder afval geproduceerd en alles netjes gesorteerd en dat we meer moeten betalen moeten we nu vanaf januari ook alles zelf naar de containers brengen in het dorp….

  Fijn weekend.

 3. Frank-103

  Hier hoeven we het huisafval ook niet te scheiden, gescheiden inzamelen kost meer dan één soort afval ophalen en de vuilverbranding kan veel beter de diverse soorten afval scheiden. Vindt de gemeente.

 4. Yep…. hier hetzelfde verhaal soms, past het niet? Dan die rest afval, ja waarom breng ik het dan hier! Nou goed, ik heb begrepen dat dit ondertussen voorbij zou moeten zijn, maar geen idee nog… laatste keer was dat nog zo maar zag ik een aankondiging dat de bak met rest afval gaat verdwijnen, hoe dan… geen idee…

  x

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.