Het lelijke eendje
Het lelijke eendje

Het lelijke eendje

bVision & Photography

Dit lelijke eendje werd geboren in 1986 als een 2CV6. De vader was een zwarte eend en de moeder een mooie witte dames eend. Uit dat huwelijk werd dit duidelijk minder lelijke eendje geboren, want zeg zelf, lelijk is deze door Di Mario van Di Mario.info op de foto gezette eend beslist niet, maar daarover verschillen de meningen.

bVision & Photography

Er zijn diverse generaties overheen gegaan waarin toch wel de nodige verbeteringen zijn aangepast. Zwemmen kunnen deze nog steeds niet, veilig zijn ze ook niet echt, maar de ook de productie is gestopt. We hebben er met zijn allen om gelachen en er veel plezier aan beleefd. Nu eens afwachten hoe een retro eend eruit gaat zien.

bVision & Photography

De jonge generatie Citrofielen staat aan de kant en wacht af op wat er nog allemaal in het verschiet ligt. Om even volledig te zijn is deze lelijke Eend uit 1986 een 2CV6 Charleston S6 met een 600 cc 2 cilinder motortje. En dat bleek in de praktijk ruim voldoende, als de eieren maar heel bleven…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Prachtig vind ik deze! Ziet er super sjeik uit! Ik ga mijn ogen ook weer eens open houden, in Friesland zoveel gezien maar ja, dan moet je wel kunnen stoppen onderweg en die gelegenheid had ik niet, en mijn fiets ook niet, zo jammer!

    X

  2. de meesten maken een auto orgineel op, maar als ik dit zie, is het zeker heel mooi
    Ik herinner me nog goed de tijd in mijn jeugd dat we overal in zo’n geitje overal naartoe gingen
    .Ik wens je een tof weekend en hier is een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.