Takelen

Takelen

Een paar huizen verder wordt binnenkort de zoveelste kapsalon geopend. Tegenover ons ligt de kapster waar wij als klant binnen lopen maar dat terzijde, een stukje naar onderen in de straat zitten er ook twee. Ofwel de spoeling wordt dun, om het maar eens in kapperstermen uit te drukken. Afgelopen dagen zijn ze een paar deuren verder ingetrokken, wat mij dit plaatje opleverde wat aantoont dat we toch in een serieuze helling wonen, aan de takelwagen is te zien dat deze om recht te staan aan de voorzijde toch akelig veel omhoog moet op dat korte stukje. De dame van de post loopt even later niets vermoedend onder de last door…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Ja, die kapperszaken, dat snap je toch niet, hier hetzelfde liedje, en nagelstudio’s en massage, dat dus, wat heb je eraan zoveel. Hier om mij heen zitten er al 4 stuks… en dan nog thuiskappers bla…

    Die auto, wowwwwwwww dat heb ik nog nooit eerder gezien, heel bijzonder!

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, tja haar blijft groeien dus daar is wel een boterham in te verdienen. En de postdame heeft het misschien helemaal niet in de gaten, zo geconcentreerd op haar poststukken.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: