Rust in de tent
Rust in de tent

Rust in de tent

Na alle commotie van de afgelopen weken met en over mijn gezondheid komt er na vandaag hopelijk wat rust in de tent. Vanochtend krijg ik de uitslag van mijn 24-uurs bloeddrukmeting van afgelopen week en ben ik voorlopig naar ik verwacht weer even doktersloos. Aan de andere kant begin ik me te realiseren dat ik de beste tijd wel achter de rug heb, twintig voel ik me echt niet meer. Maar aan de andere kant, vijf en zestig ook nog niet.
Rust heeft onze kater ook, hier met zijn favoriete muis. Af en toe ben ik gewoon jaloers op die beesten

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. logbankje

  Voel met je mee Sjoerd, de jaren stijgen en de rest loopt achter.
  Vandaag met zoon opstap, opa had het een stuk moeilijker. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Je komt in een fase waarin je niet meer kunt wat je pakweg 20 jaar geleden nog wel gemakkelijk kon doen. Tot dusver heb je de kinderen bij allerlei klussen in en rond huis kunnen helpen, straks zullen ze jou af en toe de helpende hand moeten bieden.Maar het kan altijd erger, Sjoerd, zo lang je dat voor ogen houdt, valt het allemaal reuze mee.

 3. Goede morgen Sjoerd, katten kunnen zo vol overgave totaal ontspannen liggen, daar kun je inderdaad af en toe jaloers op zijn. En wat leeftijd betreft, alle leeftijden hebben hun eigen charme, maar je moet het wel willen zien. En ik denk dat niemand ooit echt zijn leeftijd voelt, of je nu twintig bent of tachtig. Wel voel je dat je lijf verouderd, maar zolang je geest jong (of leeftijdsloos) blijft is er niets aan de hand. Ga spelen met je kleindochter en je bent weer jong 😉

 4. Hahahaha, ik herken dat momenteel ontzettend, van de leeftijd, ik word binnenkort 47… maar zo voelt het niet, als ik leeftijdsgenoten tegen kom die ik verder niet ken… heel gek, maar 20 ook niet nee of 30, ik zie het als… het zal wel leeftijd, hahahaha

  De katten, onze katten, jaaaaaaaaa ook herkenbaar 😉

  x

 5. Ja heerlijk als je ziet hoe die beesten genieten. Mijn kleinzoon zei vandaag ‘ opa poezen en honden hebben altijd vakantie he ‘ waar ze met 5 jaar al niet aan denken 🙂 We denken nog dat we 20 zijn maar vooral ’s morgen merken we dat dit echt niet meer zo is.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.