Oeps, even op tilt

Oeps, even op tilt

Gisterenavond stond mijn site een tijdje op Error 500. Een van de updates was niet goed gegaan en had alles om zeep geholpen. Dat werd een uurtje zweten voor ik alles weer aan de gang had. Maar goed, dat hoort erbij. Vandaag dus even een plakkertje, na reparatie was me even de zin vergaan. Vanochtend gaan we naar de jaarlijkse griepprik beurt. Je kunt ervoor en je kunt ertegen zijn. Maar met de staat van mijn luchtwegen kies ik er toch voor om dit jaarlijkse ongemak voor lief te nemen. Het stelt niets voor dus waarom niet…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. logbankje

  Op storingen zit je nooit te wachten, gelukkig ben je in deze techniek niet van gisteren.
  Heb vanmiddag ook de griepprik maar gehaald om de zelfde reden. Hans

 2. Ik ben gisteren om mijn prikje geweest. De meningen zijn inderdaad verdeelt, maar ik snap die hele heisa feitelijk niet. Waarom wil men dat prikje niet? Het zorgt er voor dat je zelf niet ziek word en het niet word doorgegeven. Je bent wel nooit zeker dat je niet ziek word, maar kunt nooit zo ziek worden wanneer je het niet hebt gekregen. Dus, ik ben alleen maar voor!

 3. De site ziet er weer uit als vanouds. De griepprik heb ik gisteren gehaald, ze hebben me ooit verteld over het risico van vervelende complicaties die je kunt oplopen door de griep. Reden genoeg voor mij om me jaarlijks te laten prikken.

 4. Oeh, dan zou ik gek worden, hahahaha, gelukkig hield jij je hoofd koel en toch weer een uurtje gezocht en gevonden, welcome back 😉

  De prik, een ieder moet dat voor zich weten, wie weet haal ik hem ook weer eens… weet het nog niet. Het gaat geen verkoudheid tegen houden denk ik…

  X

 5. Ik zie de griepprik niet als ongemak. JE hebt er geen last van en het kan veel ellende besparen. Als je site op tilt is geeft dat wel paniek weet ik uit ervaring. Welke update was het als ik vragen mag?

  1. bij de update van plugins ging het helemaal fout en stortte de hele site in met de melding error 500. de plugins fancybox en contact form 7 waren aan het updaten en tijdens de update hield wp ermee op.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: