Ons huisspookje: JesOleen
Ons huisspookje: JesOleen

Ons huisspookje: JesOleen

bVision & Photography

Gisteren hadden we ons huisspookje op bezoek om te blijven logeren. Met Halloween is dat natuurlijk vragen om moeilijkheden. Het laatste is natuurlijk een geintje. Over het algemeen gedraagt ze zich uitgelaten voorbeeldig. Ze is een kind met een heel eigen visie op haar omgeving en geeft dat ook duidelijk aan, recht voor z’n raap zullen we maar zeggen. Daar is niets mis mee, beter dan stiekem iets uithalen. Op de foto’s is ze aandachtig bezig met haar kindertablet, door ome Jelle vakkundig dichtgespijkerd. Schrik niet, de twee foto’s zijn op hetzelfde moment gemaakt en bij dezelfde lichtomstandigheden. Een kwestie van bewerken dus en niet van laat opblijven…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Zuinig zijn op dat spookje, hahahaha heerlijk! Ik ben stiekem ook al aan het kijken voor zo’n soort tablet, begint hier dan toch met Nijntje van V-tech of zo denk ik. Erg vroeg, maar ja de Sint komt zo uit 😉

    X

  2. Jaja, kan je ons mooi wijs maken natuurlijk 😛 Zelf vraag ik me af hoe goed het is om kleine kinderen een tablet te geven. Ik lees toch regelmatig dat het niet zo handig is. Maar ik ga er vanuit dat jullie haar niet heel de dag zo laten zitten.

  3. Goede morgen Sjoerd. Wat een leuk huisspookje, zo eentje zou je nog veel vaker op bezoek kunnen hebben. Wat zijn die kleintjes snel thuis op de tablet en andere technische verworvenheden. Mijn kleindochter had dat ook snel in de gaten alleen de nieuwe wii wist ze gisteren nog niet helemaal goed te bedienen dus die liep vast. Aangezien oma er ook geen kaas van had gegeten, hebben we die dus maar uitgezet.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.