Waar zouden we zijn zonder de trein

Waar zouden we zijn zonder de trein

Dat was de laatste regel van mijn blogbericht van gisteren. Nou hier is tie dan, de trein. Een beetje schäbig maar voor de rest bijna nog rijwaardig. Er zaten tenminste nog wielen onder. Een opknappertje zou ik zo zeggen. Hij die waarschijnlijk niet genoemd wil worden heeft er wellicht nog iets aan om als voorbeeld voor zijn spoorbaan te dienen, je weet maar nooit. Deze locomotief stond in het plaatsje Montzen. Montzen is een klein Belgisch dorpje in de buurt van Moresnet en iets ten zuiden van Plombieres. Destijds een ideale plek voor Urban Photography (urbex). Voor zover ik nu weet staat het station helemaal leeg.

bVision & Photography

14 Comments

  1. Frank103

    Montzen is bekend om mooie urbex foto’s te maken, dit treinstel heeft niet echt een boeiende uitstraling. Al past het daardoor wel erg goed in Montzen.

  2. Goede morgen Sjoerd, ik word soms triest van dergelijke foto’s, verlaten plaatsen, vergane glorie en afbraak. Maar nu is het gelukkig nog ochtend en ik heb geen trieste dag voor de boeg. Vanmiddag Laura uit school halen, dus nu kan ik rustig aan beginnen.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: