Battery Operated

Battery Operated

Het lijkt alleen maar mij te treffen, maar dat zal beslist niet waar zijn. Iedere keer als ik een apparaat wil gebruiken zijn de batterijen leeg. Gisteren ook weer, wil ik even een gat meten met de schuifmaat is de batterij leeg van dat stomme ding. Nu kun je uiteraard de opmerking maken van er zijn er ook zonder batterijen, maar mijn ogen zijn ook de jongste niet meer. Dan heb ik naast mijn bril nog een loep nodig om de streepjes te ontcijferen. En het was natuurlijk niet zo erg als overal dezelfde batterijen inzaten, maar nee, het liefst overal “dure” afwijkende batterijen, die je vaak ook nog maar van die ene firma, in dit geval Varta, kunt krijgen. En dat soort batterijen ligt dan ook niet bij de supermarkt in het schap een zoektocht op internet levert als alternatief op: Er zijn geen alternatieven.

bVision & Photography

17 Comments

 1. Zoiets schuifmaat heb ik ook, die van de LTS wilde mijn zoon hebben.
  Tja, de batterijen zijn altijd leeg als je ze nodig hebt, vaak haal ik ze gewoon uit het apparaat ook om lekken te voorkomen.
  Daarom wil ik ook niet aan een snoerloos toetsenbord en muis. Hans

 2. Ria van Felius

  Ik gebruik nog gewoon een centimeter zo eentje die je op kan rollen en Joop een rolmaat ook zonder, ik vind het overdreven hoor zo’n batterijding ๐Ÿ˜‰

 3. Zelf koop ik weinig spul met daarin batterijen. Als het al moet dan graag de normale penlights die ik vervang door prima oplaadbare. De enige afwijkende zit in een thermometer en die doet het al een jaar of 10 probleemloos.

  Als je malle batterijen tegen een lagere prijs wil, dan moet je eens bij de Hema kijken. Die hebben ook korte 9V voor in de deurbel en verschillende soorten voor in hoorapparaten.

 4. Goede morgen Sjoerd, lastig als je een verse batterij zoekt en net de laatste is al ergens in gebruik, je doet me er wel aan denken dat ik nieuwe batterijen moet aanschaffen want ik heb volgens mij niets meer in huis.
  Vandaag een fijne vrijdag gewenst.

 5. Als het de weegschaal is die leeg is, dan vind ik het niet zo heel erg, en doe ik er lang over om ze te vervangen, hahahaha Hier soms ook hoor, tot heden valt het nog mee en is het aardig hetzelfde wat er overal in zit, maar het gebeurd meestal in de avond als alles al dicht is….

  X

 6. Ik heb misschien inderdaad wat minder hulpmiddelen nodig dus wat minder batterijen. Maar mij valt het wel op, dat iedereen, en dan bedoel ik niet alleen in huis, maar ook buren en vrienden, mijn batterijen weten te vinden en dat ik dan weer nieuwe moet kopen, soms zonder zelf gebruikt te hebben.

  Love As always
  Di mario

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: