Workshop

Workshop

Gisteren was ik niet al te veel op het web te vinden, Het was al negen uur in de avond voor ik achter mijn PC kroop. Oorzaak was een workshop op het werk, en daarna nog even een kleine demosessie op een productielocatie van mijn werkgever. En na een dag van 11 uur ben ik vaak toch wel een beetje gaar, vooral als ik daarna ook nog voor Jeslynn en de family moet koken Jesje kwam een nachtje logeren. Maar vandaag doen we het rustig aan, even winkelen en daarna met de kwast aan de slag. Ik moet nog even een boekenplankje schilderen wat ik afgelopen weekend geschuurd en in de grondverf heb gezet. En Jeslynn gaat na het winkelen met ons naar huis.

bVision & Photography

13 Comments

 1. logbankje

  Bij het draaien van je verzoekje dacht ik eigenlijk dat een nummer van men at work meer toepasselijk zou zijn.
  Als je druk bent en je daar goed bij voelt is het goed. Hans

 2. Soms heb je van die dagen, die krijg ik nu ook weer even, dat ik geen idee heb hoe het gaat lopen, mijn dochter komt straks een paar dagen logeren met kleinzoon zin in, maar of ik dan online zal zijn…. dat is de vraag 😉

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, ja drukke dagen komen vaker voor als er nog een kleinkind bij is. Dan moet je overal ogen hebben. Vanmiddag ga ik Laura weer uit school halen en morgen is het de oppas dag voor Aiva nu is een baby wat makkelijker, die hebben nog niet veel van oma te verlangen, een fles, een verse broek en dan weer slapen. Ik heb het morgen vast rustiger dan vanmiddag.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

 4. goed dat je het zegt, ik moet nog even een klein beetje zwarte verf halen voor de surprise van Shirel. Verder hier een drukke dag met lesgeven en trainen. Doe jij maar rustig aan na zo’n dag.

  Love As always
  Di mario

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: