Only a picture: @work
Only a picture: @work

18 Comments

  1. hanscke

    Ik ken de boeken niet en ik ga ze ook vast niet lezen. Misschien kun je voorstellen om een klein openbaar bibliotheekje te beginnen, benieuwd welke andere boeken er dan nog binnen komen. Staan er geen namen in de boeken of is dat uit?
    OT. Ik heb ten lange leste toch maar contact gezocht met de organisatie va Bob want ik kom er niet uit. 3 december is de deadline, dan moet de website compatibel zijn voor php7.2 want anders is het over en uit met mijn weblog en is alles verdwenen. Grijze haren heb ik niet, maar ik zou ze nu zomaar kunnen krijgen.

  2. Frank103

    Het nieuwe werken? Bij ons zijn de eigen werkkamers afgeschaft en zitten we nu in een kantoortuin, reuze gezellig! De besparing in huisvestingskosten wordt volgens mij ruimschoots teniet gedaan door de sterk afgenomen productiviteit. Maar ik vind het wel gezellig nu, kleppen en koffie drinken.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: