Het einde
Het einde

Het einde

Ik heb gisteren zelf de opdracht mogen insturen voor het opruimen van het laatst overgebleven stukje infrastructuur van het destijds door mij aangelegde netwerk bij mijn oude baas, ofwel het opruimen van mijn levenswerk gedurende vele jaren. De netwerkinfrastructuur is in zijn geheel vervangen door het netwerk van mijn nieuwe baas. Ik zie het echter niet als een doodvonnis van mijn oude werkzaamheden, maar als een verse start voor mijn nieuwe baas. In mijn huidige functie hou ik me niet meer bezig met de technische infrastructuur. Toch was het fijn om deze laatste opdracht van de huidige verantwoordelijke te mogen geven. Ik heb nu de tijd om de resterende werkzaamheden te mogen overdragen aan mijn opvolger. Het komt tegenwoordig niet meer zo vaak voor dat je daar de tijd voor krijgt. In de vrijgekomen tijd heb ik een laatste project aangenomen. Maar dat houden we nog even voor onszelf.

bVision & Photography

18 Comments

 1. Je levenswerk verdiend een groot compliment, want het heeft vele jaren goed gefunctioneerd.
  Kon iedereen dat maar zeggen van zijn werkzaamheden. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. logbankje

  Je levenswerk verdiend een groot compliment, want het heeft vele jaren goed gefunctioneerd.
  Kon iedereen dat maar zeggen van zijn werkzaamheden. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Lee-Z

  Heb je zoveel kabeltjes op de foto en dan geen roze, laat dat net de enige kleur kabel zijn die ik in mn rugzak heb…misschien moeten we die ook maar meteen opruimen dan als we toch in die modus zijn

 4. OT. Sjoerd, ik heb contact gehad met twokings, zij kunnen niets voor mij betekenen. One.com laat het afweten. Wat kan ik doen, als ik niets doe verdwijnt mijn website per 3 dec. Heb jij suggesties? Sorry voor dir bericht hier, ik heb gezocht naar een e-mailadres maar kon het niet vinden.

 5. Goede morgen Sjoerd, wat een dradenspaghetti, dat er mensen zijn die daar de weg in weten, dat vind ik knap. Maar ja natuurlijk ieder zijn vak. Ik wens je een fijne vrijdag toe, ik zal het wel drukker hebben nu ik ook de werkjes van de donderdag er bij heb, maar ach niksen is ook niet leuk natuurlijk.
  Fijne vrijdag gewenst.

 6. Dat is best bijzonder denk ik, wat je zelf ooit hebt aangelegd en gekoppeld om dat zelf af te mogen breken. De tijd vliegt, nog even Sjoerd, dan kun je aan je groene blog starten, hahaha Over planten en bloemen 😉

  X

 7. Hoi Sjoerd,

  wat een wirwar van draden…
  Kun je daar echt wijs uit worden?
  Heerlijk vooruitzicht, dat pensioen…
  Ik kan het weten, want… ik geniet er ELKE DAG van!!

  Prettig weekend,
  Marlou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.