Kerstsfeer
Kerstsfeer

Kerstsfeer

Voorlopig is er alweer genoeg water naar beneden gevallen. Als dat sneeuw was geweest had ik mijn metertje wel gehaald in het weekend. En omdat het buiten toch slecht weer was heb ik de kerstspullen maar eens naar beneden gehaald. Dat we geen boom in huis halen wil niet zeggen dat we geen kerst vieren. Versieren kan uiteraard ook zonder boom. Jeslynn vond het in ieder geval mooi. In het kader van het ontspullen hebben we dus ook niets gekocht bij de bekende kerstspullenverkopers. Die halen hun winst maar ergens anders.

Uiteraard is op deze site  de meest recente versie van WordPress geïnstalleerd en zijn de geheimen van de Gutenberg Editor inmiddels ook wel doorgrond. Alhoewel ik er alles mee kan is de code editor nog steeds handig.

bVision & Photography

16 Comments

 1. Ik heb jaren geleden allebei mijn bomen aan de voedselbank gegeven zelfs, of de kringloop nog? Geen idee meer, maar al jaren niet meer. Zo ook niet wat anders nu, ik weet niet eens waar ik ben zo in de week van kerstmis… we gaan het merken 😉 Eerst nog even hier in elk geval!

  X

 2. Een kerstboom is geen must als je huis er deze weken maar extra warm en sfeervol uitziet. OT ik had vandaag opeens ook een heel andere indeling op mijn wordpress ben er nog niet helemaal uit en kostte me een hoop werk een blog te maken.

 3. Ria van Felius

  Ik heb vandaag ook versierd. Supereenvoudig maar net genoeg. WP vind ik een hoop geklik om niets, bij de een drie keer, bij de ander twee keer op weer een andere plek, ik zoek me suf waar ook alweer te reageren bij iedereen.

 4. Ik heb het geprobeerd met die editor, maar vind het nog knap lastig. Ben dus nog met de oude editor aan de slag. En volgens de weermannen is er nog lang niet genoeg neerslag gevallen. Er moet nog een hoop bij om het tekort van de zomer aan te vullen. Het grondwater staat nog veel te laag. Dus hoe vervelend ook, er moeten nog wat milimeters bij…

 5. Goede morgen ik heb sinds een paar jaar een kunstboom, al ben ik alleen, ik wil toch wat kerstsfeer in huis halen. Maar die boom ga ik van de week wel even van zolder halen om te versieren. Heeft de eikel lamp iets met kerst te maken, of hangt die er altijd? Maar ach zolang Jeslynn er van geniet is het een kerstversiering en het lichtjesnet hangt er ook dus laat ze maar kerstliedjes gaan zingen bij opa.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 6. ik heb ook geen boom gezet, ik heb 5 appelkisten gezet en elke kist apart aangekleed
  ik heb veel lichtjes gebruikt, dat vindt ik ’s avonds wel gezellig
  Maar de foto van jou heeft iets apart
  Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.