Een metertje sneeuw
Een metertje sneeuw

Een metertje sneeuw

Een metertje sneeuw

bVision&Photography

Ik was gisterochtend aangenaam verrast toen ik om een uur of half zes opstond om alvast de katten te gaan voeren. Er lag sneeuw, en meer dan een paar vlokjes, zeker een meter… Helaas was het nog te donker om dit beeld vast te leggen, daarmee heb ik toch nog even een uurtje of zo moeten wachten. Maar het is een feit, de eerste sneeuw van deze winter. Nu zit ik helemaal niet te wachten op die natte troep die daarna ontstond, doe mij dan maar meteen een paar graden vorst erbij, maar dat zal dan wel meteen teveel gevraagd zijn. Hoop doet leven…

bVision&Photography

Voor de rest hebben we het lekker rustig proberen te houden, al die drukte is nergens goed voor. Daar wordt een mens alleen maar sacherijnig van. En hier was ik even van de leg af. Want sjagerijnig en chagrijnig wordt in dit kader ook gebruikt. Jeslynn was alleen afgelopen zaterdag “in da house”, en dat is onze winkeldag. En dat vind ze leuk, Lidl in Lidl uit en Appie in Appie uit. Alleen is ze dan even pissed, om het zo maar eens uit te drukken, als er bij Appie geen ballonnen zijn om mee te snaaien… Gelukkig hebben we er thuis ook nog.

bVision&Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Whahahahaha die meter sneeuw… geweldig!

  Ja, hier ging het even anders, gezien de rit die wij moesten maken, deed ik de gordijnen open en schrok mij rot… pffffffffff maar het viel mee, het was goed te doen onderweg 😉 Veel was ook al gepekeld!

  Van Jeslynn, hahahahaha pissed omdat… nu al verwend ook, gelukkig zijn er altijd wel ergens ballonnen 😀

  X

 2. hanscke

  Twee centimetertjes, dat was het wel. Het was als verjaardagscadeau nog te laat ook. Ik had graag een dik pak op de zaterdag, zoals het eerst beloofd was, gehad. Het is het mooiste verjaardagscadeau wat ik kan krijgen en het is ook al wel een paar keer gebeurd.

 3. logbankje

  Inderdaad een meter sneeuw.
  Ik was om 3.30 uur op en toen was de sneeuw net volop gevallen, dacht nog even om naar buiten te gaan.
  Toch maar niet gedaan.
  Een dag zonder ballon is een dag niet gelachen. Hans

  Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 4. hahaha Sjoerd!
  Een meter sneeuw… in de breedte ja.. Jij doerak!

  Ik vond het wel leuk even, een leuke verrassing, die witte wereld.
  Maar ben wel blij dat het nu weg is.

  Geef mij maar gewoon gezonde vorst…

  groetjes van Marlou

  .

 5. Goede morgen Sjoerd, mooie foto’s van de eerste sneeuw. Hier is geen vlokje neergedaald maar ja in Zeeland aan de kust heb je niet zo vaak sneeuw, door de invloed van de zee is het hier ook meestal wat warmer dan daar bij jullie in het binnenland.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 6. marjolijn1

  Voor mij hoeft er ook geen sneeuw te vallen, dan liever een lekker winterzonnetje en wat vorst.
  Ja, ballonnen zijn voor de kleintjes erg leuk.
  Goede start van de nieuwe week.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.