We zitten in de rotzooi, dat is de enige conclusie die ik kan trekken als ik naar buiten kijk. De stoep, of moet ik trottoir zeggen is opgebroken en dat zal voorlopig nog wel even blijven. Daarnaast staat er aan beiden kanten van de straat een file die overdag geregeld worden door twee in gele hesjes geklede mannetjes die voor stoplicht spelen. Dat het niet altijd even soepel gaat kunt u zich wel voorstellen. Vooral als er iemand uit of in zijn garage moet rijden. Of dat er toevallig, nou ja niet toevallig maar het komt zo uit, Voor de werkzaamheden grond moet worden aan of afgevoerd. Dan staat een tijdje alles stil. De werkzaamheden duren tot eind januari als ik het goed heb. Met de kerst zitten we dus in de “pratsj”. Nu maar hopen dat er geen sneeuw gaat vallen

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Wel een mooie foto, met het via de ramen gespiegelde licht, dat op de werkmannen valt…
    Maar daar heb je niets aan als je met Kerst door een opengebroken straat mag lopen.. Bergschoenen aan, als je naar buiten moet!

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.