Waterig Weekend Weer
Waterig Weekend Weer

Waterig Weekend Weer

Sakkerdjie zeg, wat een waterig weekend weer hadden we hier in het zuiden. Lekker weer om te klussen en ook te luieren en op de bank rond te hangen. Zelfs de tijd gehad om een nog niet gelezen Baantjer te verslinden. Twee dagen Jeslynn in da house, maar zelfs die was rustig, voor de afwisseling. Zie maar eens hoe rustig en ingetogen ze hier met klei aan de gang was. Ik had er ook een foto in volle actie bij willen zetten, maar daar stak mijn dochter een stokje voor. Ze vond de foto niet mooi, en dan plaats ik die dus niet. Alweer de laatste dag voor de kerst. Mijn kerstgroet bewaar ik voor de kerst, die ziet u dus ook tijdens de kerst. Twee dagen alleen voor de familie, dat moet ook af en toe kunnen. En dan op naar het nieuwe jaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Beeldige foto 🙂 En ja, wat de een een leuke actiefoto vindt, vindt de ander weer minder, hier ook heel bekend 🙂 De geur van Play-doh doet me altijd denken aan feesten bij mijn Oma en Opa, waarnaartoe mijn tante uit de VS Play-doh voor de kinderen meebracht 🙂
  Jij/jullie hele mooie feestdagen gewenst!

 2. logbankje

  Het weer is zeker omgeslagen, vooral lang donker is niet zo mijn ding.
  Maar vandaag zon, het is nog steeds erg wisselend.
  Vind dat Jeslynn erg geconcentreerd bezig is. Hans

 3. Frank103

  Die klei lijkt erg op chocolade, kans dat ze het toch probeert te proeven?
  Ik plaats ook alleen nette foto’s van mensen, zoals ik het zelf ook niet erg zou vinden. Je weet immers nooit wie die foto’s allemaal ziet en wanneer ze tevoorschijn komen.

 4. Hehe, daar is ze eindelijk weer. Wat een aandacht voor haar werk. Zo leuk dat kleien. De tweeling houdt er ook erg van. En ze vinden alles wat oma maakt prachtig. terwijl het echt nergens op slaat. Als ik binnenkom rennen zij al op de klei af.

 5. Goede morgen Sjoerd, die dame vermaakt zich wel zo te zien, ik wens je alvast fijne kerstdagen, want ik weet niet of ik op tijd wakker ben om eerst een blogrondje te doen, voor het hier te druk wordt.

 6. fijn als een kind zo mooi op haar gemak kan spelen, dat zegt veel :o)
  en die drukte van haar hoort er gewoon bij, anders zijn ze ziek of bang
  ik ga vandaag mijn kerstgroet wel geven, want morgen heb ik geen tijd.
  ***Kerst___
  een mooie kans
  om je te schrijven
  hoe belangrijk en dierbaar
  jij bent voor mij !
  Hier is een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.