Het laatste blog van 2018
Het laatste blog van 2018

Het laatste blog van 2018

Normaliter kijk je terug op het afgelopen jaar zo aan het einde van de maand december. En dat doen we dus niet op deze laatste dag. We kijken eerder vooruit, en wat past daar beter bij dan een foto van onze kleindochter, met pet van opa, die best wel veel tijd van ons vergt, maar doen we graag voor die kleine mup. Een guitig kind dat af en toe wat druk is, maar zich over het algemeen keurig gedraagt. En als we dan toch vooruit kijken, verandert er in dat opzicht gelukkig ook niet zoveel. Wat er wel verandert is dat ik medio het jaar 2019 moet stoppen met werken. Ofwel kort samengevat, we gaan in 2019 gewoon verder met waar we mee bezig waren, geen langdradige verhalen, maar doen waar we goed in zijn. Ik wens u allen ne gooie roetsj en tot volgend jaar

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Kakel

    Groot gelijk, Sjoerd: ik kijk ook liever vooruit dan achteruit! Het jaar is niet meer zo kakelvers maar ik kom je toch nog het allerbeste voor 2019 wensen. Voor jou en al je dierbaren. Zeker voor je prachtige kleindochter. Lieve groet,
    Kakel.

  2. hanscke

    Leuk guitig meisje. Ja op die leeftijd vergen ze nog heel veel tijd, maar ze gaan elk jaar meer hun eigen gang. Tot volgend jaar, dan gaan we gewoon verder waar we gebleven waren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.