Spanning buiten Buitenpost
Spanning buiten Buitenpost

Spanning buiten Buitenpost

bVision & Photography

Bijgaand trafohuisje werd me toegestuurd door Morgaine van Morgaine’s Passions, op doortocht naar een wedstrijd van FC Groningen medio december 2018. Het weer was er niet naar, guur, sneeuw, en dan een tankstation langs de Friese straatweg 5 kilometer na Buitenpost. Meer tijd voor een foto was er niet, maar ook deze hoort in het rijtje trafohuisje thuis. Niet heel bijzonder, wel in the middle of nowhere. Buitenpost, nooit van gehoord, een plank over een sloot, meer was het vroeger niet. Later een tussenstation tussen Groningen en Leeuwarden. Maar het huisje staat nu op de kaart.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Hahahahaha leuk Sjoerd! Ik moet er even om lachen omdat je niet wilt weten wat er die avond op de terug weg is gebeurd! De bus viel uit… ik heb nog nooit in een auto gezeten waarvan het dashbord zwart werd en de koplampen het amper deden.. waarschijnlijk dynamo, de bus staat in de garage….. wordt vervolgd 😉

  Leuk dat je al die info nog hebt kunnen vinden, terwijl ik geen idee had waar ik zat 😉

  Het was een leuke dag achteraf, met een hoop spanning op de terug weg, hoe passend!

  Ik wens jou vanuit hier een hele fijne jaarwisseling, ik laat het hier even bij met blogs lezen, maar dit moest even natuurlijk, tot volgend jaar!

  X

 2. Ik dacht eerst wat staat hij er triest en alleen bij, maar gelukkig kom er nog genoeg publiek langs 🙂 Of topic, mooi dat je dat Olympus gevalletje nog kan herinneren, dat zijn die momenten waarop je beseft hoeveel jaar je al bij elkaar leest.

 3. In al zijn nietigheid staat hij toch maar mooi kou en ellende te trotseren daar op de winterse vlakte, zodat ook in Buitenpost het licht blijft branden.
  Goed dat hij hier de eer krijgt die hem toekomt: een plekje in bVision’s trafo-archief.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.