En nu de zon nog
En nu de zon nog

En nu de zon nog

Sinds afgelopen vrijdag zijn we de trotse bezitters van een twaalftal zonnepanelen, meer gingen er echt niet op het dak. Aan de ene kant van de straat waren ze de weg aan het opgraven, aan twee kanten verkeersregelaars en dan de hoogwerker aan mijn kant van de straat die ook regelmatig even de weg op moest. En dat langs de doorgaande weg van Hoensbroek Centrum naar Brunssum. Gelukkig verliep het plaatsen voorspoedig en stonden de verkeersregelaars ook in de meewerk stand. Nu moet ik zeggen dat als ik de garage in of uit moet ze ook altijd het verkeer even stil zetten, geen klachten hierover.
De jongens van Zonneplan hebben er verstand van en hakken natuurlijk vaker met dit bijltje. Om zeven uur begonnen, stikdonker nog en om half elf waren ze klaar. Alleen voor de zon hadden ze nog geen oplossing, daar moest ik zelf voor zorgen. Maar daarover kan ik kort zijn, die zit niet echt in de meewerk stand, regen, regen en nog meer regen, zo verdien ik er niets mee….

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Proficiat met je Zonnepanelen,bij ons is de energierekening gehalveerd door die dingen. Genomen over de afgelopen 4 jaar, dit jaar moeten we nog zien wat de rekening gaat doen. Ik ben er niet gerust op wat ze daar boven in Den Haag allemaal voor ons bedenken.

  2. marjolijn1

    Voor morgen wordt er een streepje zon beloofd, je zal zien dat de meter vooruit vliegt… 🙂
    Wel chaos in de straat, maar beter alles tegelijk en kort ongemak, dan alles na elkaar.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.