Pizza
Pizza

Pizza

Je hebt van die dagen dat het absoluut niet lukt zoals je dat wil. Had ik me bedacht dat er vast niemand op zit te wachten om een verhaal over mijn superieure pizza’s aan te horen, met foto’s en alles erop en eraan. Kom ik achteraf tot de ontdekking dat ik wel foto’s had, maar nadat het wekkertje van de oven gepiept had en de pizza er uit kwam ik vergeten was om ook daar een foto van te maken. Hij was al verorbert voor ik er aan dacht. Stom natuurlijk. Dus makkers, staakt uw wild geraas, de pizza nadat die uit de oven komt, zal hier ook ooit nog wel eens verschijnen. Nu moet u het doen met een foto van de pizza voordat die de oven in ging.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.