Murals Heerlen: House of Colors
Murals Heerlen: House of Colors

Murals Heerlen: House of Colors

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Dit meters hoge portret is van het model Myrthe Bold en is te vinden op de zijmuur van het House of Colors aan de Huskensweg 17 in Heerlen. Volgens mij een voormalig kantoor van de Oranje Nassau Mijn l. House of Colors biedt op dit moment plaats aan creatief talent uit de meest uiteenlopende disciplines. Daar past dit portret gemaakt door JDL Streetart (Judith de Leeuw) uit Amsterdam heel goed bij. het model, Myrthe Bolt is verbonden aan het Models Rock Agency, dat ook in het House of Colors een plaats heeft.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Goede morgen Sjoerd, dat is weer een prachtige mural in Goes zijn er ook verscheidene te zien, maar daar beginnen ze pas geloof ik. Het moest eigenlijk in alle steden en dorpen worden toegepast zodat lelijke blinde muren een prachtig uiterlijk krijgen. In Middelburg zijn diverse muren in de binnenstad met gedichten erop ook mooi, maar dan moet je soms stilstaan om alles te lezen,daar neemt niet iedereen de tijd voor.
  Vandaag een fijne woensdag gewenst.

 2. Hoi Sjoerd,

  in één woord: Schitterend!
  Het lijkt me heel erg leuk als jij ()of anders de VVV) een wandeling maakt langs de Murals van Heerlen.
  Er is ook een boekje gemaakt van de gevelgedichten in Leiden.
  Dus… waarom geen Mural-boekje van Heerlen?!

  Lijkt me echt gaaf.

  Groetjes van Marlou

  .

 3. Een geweldig initiatief vind ik dit, het maakt een stad boeiend. Maastricht had een hele mooie mural, ze hebben het pand afgebroken en er een flat voor in de plaats gezet. Einde murals in Maastricht, een gemiste kans. Ik moet toch eens gaan kijken in Heerlen, zodra het weer weer wat beter wordt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.