Mini en Maxi
Mini en Maxi

Mini en Maxi

Mijn eerste en mijn laatste auto bij elkaar. Vandaag geen uitgebreide aflevering van de virtuele garage, maar een beeld wat ik toevallig zag toen ik uit het raam van mijn kantoor naar onder keek. Niet heel erg scherp, maar dat lag een beetje aan de al geruime tijd niet meer gewassen ramen van het kantoor. Wat we over een maandje overigens gaan inruilen voor een mooi nieuw kantoor. Heel bijzonder, mijn eerste nieuwe auto was destijds een mini 1100 special, een donkerblauwe mini met een zwart dak, en nu een donkerblauwe Peugeot met een zwart dak. Alleen is het formaat wat gegroeid, net zoals ikzelf b.t.w.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Oh leuk die mini,heb ze ook gehad lang geleden waarvan 1 een jubileum uitvoering met allerlei ‘luxe’ extra,wat trouwens tegenwoordig heel spartaans zou zijn.Van dat model heeft een ‘minigek’ een cabriolet gemaakt en aan zijn verzameling toegevoegd indertijd.

  2. Frank103

    Leuk dat ze naast elkaar staan! Als je nu weer in een mini zou stappen zou dat echt afzien zijn, motor, banden en windgeruis, motor zonder kracht en een waardeloos rijcomfort en dan gebruikt zo’n mini vast ook nog meer benzine. Nee, niet alles was beter!

  3. ik ben iemand die van kleine auto’s houdt, ik had eens een smart en dat was pas een zalige auto
    Maar als jij dit zo door het raam ziet kan ik geloven dat de herinneringen komen
    Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.