De ondeugd straalt eraf
De ondeugd straalt eraf

De ondeugd straalt eraf

bVision & Photography

Gisteren was Jeslynn in da house. Daar is uiteraard niet aan te ontkomen. Ze kan zo dolenthousiast zijn, dat ik er zelfs moe van wordt. De ondeugd straalt er gewoon vanaf. Ze lijkt in dat opzicht wel op Kaatje, onze zwarte kat, waarmee ze ook goeie vriendjes is. Kaat laat het zich welgevallen. In het weekend zijn we even naar Ikea geweest, dat is hier gelukkig maar vijf minuten vandaan, dus dat valt wel mee. We hebben onze eerste stappen op de home automation markt gezet en wat Tradfri producten gekocht om het probleem eettafel op te lossen. We hadden daar altijd of te weinig licht, of veel te veel. En nu dus altijd genoeg, of het voor een romantisch diner is of om de naaimachine uit te halen, zowel kleur als sterke zijn in te stellen met een druk op de knop

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Over ondeugd gesproken … Weet je zeker dat je de volgorde van de foto’s niet hebt omgedraaid?
    Volgens mij heeft Jeslynn eerst Kaatje aan haar staart getrokken (foto 2), waarna ze Kaatje hoogst verbaasd en van niets wetend nakijkt als die op de vlucht slaat (foto 1) …. 😉

  2. Heerlijk kind toch, en een beetje pit mag ik wel, als ze stil in een hoekje zitten is er volgens mij toch iets mis met zo’n kleintje. Laat haar maar heerlijk spelen de ernst van het leven komt al snel genoeg. Tja een collega van mij zei vroeger altijd : “Rooien en valen zijn donderstralen” Het is een prachtkind en Sanne mag er apetrots op zijn, net als opa natuurlijk 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.