Dat lijkt me wel wat…
Dat lijkt me wel wat…

13 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, een smart als sneeuwschuiver, ik den dat er dan geen heel dik pak moet liggen want dan gaat het waarschijnlijk mis. Hier is geen spatje wit meer te bekennen, daar ben ik niet rouwig om. Sneeuw vind ik prachtig om te zien, maar ik moet er niet door moeten, dan is voor mij de lol er af.
    Ik wens je een fijne zaterdag toe.

  2. dit gaat eigenlijk met iedere auto, maar nu is het met een smart, zelf had ik eens ooit een smart, ik reed er heel graag mee, maar ik denk dat hij geen vluchtheuvels mag tegenkomen,
    want dan wil ik er zo niet inzitten
    …Ik wens je een tof weekend en hier is Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.