Receptie
Receptie

Receptie

Je gelooft het niet, maar gisterenavond was ik naar een wat verlate nieuwjaarsreceptie in Zitterd (Sittard), de stad van Toon Hermans. In de Ophovener Watermolen uit 1716. Een statig oud pand in zoals de naam al zegt in de wijk Ophoven. In dat pand zit nu een horecagelegenheid “De vief Heringe” waar de je de zesde Hering weg kunt spoelen. Een mooie gelegenheid om met een relatie kleine groep zoals de onze, een bijeenkomst te houden. Het opvallende tijdens de meeting was de aankondiging van mijn vertrek in Juni. Ik begreep eruit dat me nog wel wat te wachten stond voor mijn vertrek, en och, je vertrekt maar ene keer…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. hanscke

  Ja echt stoppen met werken doe je maar 1 keer. En als je dat op een leuke manier doet blijft je dat altijd bij, tenminste dat is mijn ervaring. Ik wilde eerst niets doen, maar dat werd me afgeraden door mensen van dichtbij. Ik ben blij dat ik naar ze geluisterd heb. Het was een hele fijn afsluiting.

 2. Goede morgen Sjoerd, nou laat ze maar iets leuks voor je organiseren, dat gaat vast een leuk afscheid worden. Destijds mocht ik kiezen, maar ik ben zelf niet dol op een receptie oid. Dus ik ben met stille trom vertrokken.
  Voor vandaag een fijne vrijdag gewenst.

 3. mij hebben ze eens gezegd, nieuwjaarswensen telt de hele maand januari nog, dus de organisator denkt er ook zo over
  En dan denken ze nog eens aan jou pensioen
  het belangrijkste is dat je een gezellige avond had
  Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.