Thuis is…
Thuis is…

Thuis is…

’t Mag vloeien, ’t mag ebben. Die niet waagt zal ’t niet hebben.

Gisteren was een raar dagje. Nadat ik dinsdag twee uur gedaan had om naar huis te komen met die sneeuw die niets voorstelde, daarna nog moest gaan koken, eten etc. waren we een beetje van slag af. Ik woon in een helling zoals velen bekend is, en als er sneeuw ligt kan ik niet zomaar de garage inrijden. Daarvoor moet het trottoir schoon zijn. Dat was dan ook het eerste werk van de woensdag. Daarna even boodschappen wezen halen en dan naar Ikea (ja alweer). We hadden daar wat zien liggen waarvan we dachten dat het te groot was, maar achteraf prima bleek te passen. Dus hebben we gisteren een nieuw en groter bureaublad gehaald voor mijn werkplek in de woonkamer. Alleen paste dat niet op het bestaande onderstel. Dus moest ik even een Ikea hack uitvoeren om het blad op het frame te monteren. Een mens moet toch wat te doen hebben op z’n vrije dag. En dit is het resultaat. Voor degene die hier nog niet zolang komen. Onze woonkamer heeft drie werkplekken die dagelijks gebruikt worden. Ik heb nu ook ruimte op mijn werkplek om andere dingen te doen dan alleen maar achter/voor het beeldscherm te zitten…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. hanscke

    Bij de renovatie van onze kamer half december heb ik even overwogen om mijn werkplek op te ruimen. Ik zou het ook boven op mijn eigen kamer kunnen hebben. Ik ben toch blij dat ik de werkplek in de kamer heb laten bestaan. Wel zo gezellig.

  2. Ria van Felius

    Netjes hoor, mijn blad heeft ook ruime afmetingen dat is alleen maar fijn. Joop is ook erg blij met zijn pas aangeschafte Ikea bureau. Waar zouden we zijn zonder Ikea.

  3. Goede morgen Sjoerd. Je werkplek ziet er weer mooi uit, trouwens het kattenbeeld staat er ook leuk bij. Als liefhebber valt me dat natuurlijk gelijk op 🙂 Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.