Rust in de tent
Rust in de tent

Rust in de tent

Het voordeel als je een opvolger hebt voor je werkzaamheden is dat jezelf meer tot rust komt. En dat je je meer bezig kunt houden met zaken die er echt toe doen. Dan belandt er wel eens wat op een whiteboard. In dit geval niet supergeheim, want alle kenmerken die er niet op thuis horen heb ik met fotosjop verwijderd. Niet dat het u of enig ander iets zou zeggen, maar toch. En eigenlijk waren we een stukje vergeten, om alles opnieuw en kleiner te maken was teveel werk, dus dan maar een stukje whiteboard uitgebreid, een idee van mijn opvolger… Dat begint goed.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, het ziet er professioneel uit met die drie kleuren stiften. Ik snap er ook geen jota van dus wat mij betreft had er ook Sanskriet kunnen staan. Maar zolang Marga en cs het maat begrijpen zal het wel prima zijn. Ik wens je een fijne donderdag toe, ik ga zo naar kleindochter twee toe om een dag op te passen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.