Oppas Tante
Oppas Tante

Oppas Tante

In het weekend was mijn kleindochter Jeslynn ook een dag hier om op opa en oma te passen. Ons kleine schurkje gedraagt zich alsof het al een hele tante is en zelf wel alles zal regelen. Alleen werkt dat uiteraard niet bij oma en opa. Ons nee is gewoon nee, en niet wel als je lief bent… Gelukkig weet ze dat ook en heeft ze zich keurig gedragen. Een heerlijk kind… en vanavond komt ze weer, slapen en woensdag gaat ze weer naar huis.

Ook onze orchideeën hebben zo hun eigen gewoontes. Die hebben in het weekend een lekker warm badje gehad, uiteraard voorzien van de nodige voeding, en na mijn belofte dat de winter bijna voorbij was ging er een spontaan gejuich op. Ze hebben het ook zwaar in de woonkamer met verwarming aan een een heel lage relatieve vochtigheid.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.