Droedels
Droedels

Droedels

Droedels, een droedel is een raadsel en een woordspel waarbij alleen letters gebruikt worden en waarbij de onderlinge positie dikwijls van belang is. Zie ook de onderstaande tekstdroedel. Wie het weet mag het zeggen, zo moeilijk is die niet. In de SMS taal kwam je ze ook wel tegen zoals FF w88 (effe wachten). Rob Hamilton van het weblog RobSchimmert dacht dat ze waren uitgestorven, maar droedelen ofwel gedachteloos tekenen gebeurd nog steeds. Krabbelen op papier om je gedachten bij een vergadering te houden, of ik deed het vroeger op school in mijn agenda. Tekeningetjes maken, logo’s van van alles en nog wat maken om een saaie les door te komen. Ik kan me niet voorstellen dat dat niet meer gebeurd.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.