Murals Heerlen: Sittarderweg
Murals Heerlen: Sittarderweg

Murals Heerlen: Sittarderweg

Heerlen staat bekend bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:

Op de Sittardweg, aan de andere kant t.o.v. het spoor en het centrum zien we een stuk van de Belgische kunstenaars Joachim en K.Shit. Zij werden gevraagd een brug te slaan tussen het digitale Street Art platform en die in de stad. De plaats is een verzamling van oud, nieuw en een braak liggend terrein omgetoverd tot, hoe kan het anders, een parkeerplaats. Het duo staat bekend om de veelal heldere kleuren die ze gebruiken en hanteren een heel eigen herkenbare stijl. Vooral in België zijn veel kunstwerken van hun hand te vinden

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Frank103

    Als dit kunst is dan ben ik een echte barbaar, ik zie er niks in. K. sit vind ik dan wel weer een grappge naam van de kunstenaar. Die neemt zichzelf niet te serieus.

  2. Goede morgen Sjoerd, knap om hier zoveel diepte in te krijgen, vooral als je ziet hoe de schilders moeten werken. Je kunt niet even achteruit stappen om je werk te overzien.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.