Brexit Great Britain
Brexit Great Britain

Brexit Great Britain

Gisteravond waren we aan het kijken naar Midsomer Murders met Chief Inspector Barnaby. Daar komen de meest mooie landschappen voorbij, schitterende tuinen oude huizen en meer van dat moois. Het bracht ons op het idee om eens te gaan kijken hoe we daar eventueel eens een bezoekje kunnen brengen. Er zijn compleet verzorgde reizen naar het gebied waar Midsomer Murders zich afspeelt en het leek ons wel wat. Een tuinenreis in dat gebied behoord ook tot de mogelijkheden maar we liepen aan tegen een wat onzekere factor, hoe gaat dat na de Brexit, en daar heeft dus nog niemand een antwoord op. Wat heb je straks nodig. Bij een akkoord is in veel van deze zaken voorzien, maar bij een No Deal Brexit zijn er geen bindende afspraken. De Britten willen naar online visa zoals ze ook in Amerika gelden, een paspoort als reisdocument, ook voor EU burgers. Het moet die Britten toch wel erg hoog zitten… Wij wachten nog wel even af voordat we een reisje naar Cotswolds boeken

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. hanscke

  Ik was te laat thuis om deze aflevering te zien. Maar inderdaad die landschappen zijn zo mooi. Om van te smullen. Ik ben heel benieuwd hoe het met de brexit zal gaan.

 2. De Engelsen zijn een beeje gek en trekken helaas de Schotten, Noord-Ieren en Gibraltezen mee in hun ellende. Voor vakanties gaat er weinig veranderen. Je kan nu ook zonder visum naar Canada en voor GB zal dat niet anders worden. Je krijgt pas gezeur als een van de deelnemers buiten de EER (EU + Noorwegen, Zwitserland) of bijvoorbeeld Canada, Australië e.d. is geboren. De Cotswolds is overigens het vergrijsde gebied dat erg voor Brexit was.

 3. logbankje

  Inderdaad Engeland is een land met heel mooie gebieden, heb er wel een zwak voor.
  Ben er in het verleden regelmatig geweest en kijk er met plezier op terug.
  Maar de Brexit geeft voor iedereen alleen maar onzekerheid. Hans

  ot, Zondag bij mij het volgende logje.
  Nog heel hartelijk dank voor de reacties, bemoediging en ondersteuning.

 4. Ja, die Brexit, het is me wat. Ik snap niet hoe dat allemaal is kunnen bekomen.. Je moet toch al van vooraf weten dat dit niet goed afloopt? Ach, weten we weer waar we over moeten palaveren, haha

 5. Marlou

  Hoi Sjoerd,

  jaaaaa, de Cotswolds!!
  Ik hoop voor je dat het allemaal gat lukken.
  Ben ook heel benieuwd hoe het verder zal gaan met wel of geen Brexit.

  Prettig weekend,
  Marlou

  .

 6. Goede morgen Sjoerd. Ja het is misschien even afwachten hoe die dingen gaan verlopen, wij hebben vroeger allerlei stukken van GB bezocht, van Schotland, tot de zuidkust en van Wales tot Londen. Ik vind het een prachtig land met mooie natuur, vriendelijke mensen en schilderachtige dorpen. We hadden Ierland nog op ons lijstje staan maar dat is er nooit van gekomen om dat samen te bezoeken. Misschien ga ik dat nog wel een keertje met een reisgezelschap doen, maar ik heb nog nooit met anderen in groepen gereisd en daar zie ik eigenlijk nog niet zoveel in, dus even afwachten dan maar, of ik het ooit nog ga doen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.