Caddilac El Dorado
Caddilac El Dorado

Caddilac El Dorado

De Caddilac El Dorado Brougham is een geweldig slagschip en maakt de overgang van de klassieke El Dorado Seville naar de latere extravagante modellen van de Caddilac El Dorado. De ronde vormen zijn verlaten en het door Pininfarina gebouwde model heeft wel nog de grootte van de carroserie, maar niet de slagschip vorm van de latere modellen. Van Alle El Dorado’s heeft deze auto mijn voorkeur, alleen niet de coupé versie zo als deze maar de sedan uitvoering. Bij deze gaat het alleen maar om de sfeer die een auto op kan roepen. Al vrees ik ook dat deze auto, welke overigens gebouwd werd van 1959 -1966, bij een tankbeurt mijn beurs zou laten leegstromen. The American Dream pur sang, in black & white.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, goh dit slagschip doet me weer denken aan een buurman uit mijn kindertijd. Die man had ook altijd van die grote wagens, met vinnen en zo. Hij had een handel in aardappelen, maar hoe en wat, dat weet ik niet meer, als kind let je daar niet zo op, maar aan telkens grotere auto’s kon je wel zien dat de zaken goed gingen. Ik denk dat je er wel een benzinepomp bij moest hebben het zullen geen zuinige wagens zijn geweest.
    Een fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.